Terug

Ringband vulling

Ringbandvulling, ringbandinterieurs oftwel: alles om in je ringmappen te stoppen. Tabbladen, papier, hoesjes etc!
Sorteer je keuze met ons zoekfilter op aantal ringen, witheid of papierdikte!

Filters

Ringband vulling

Uitleg over ringband inhouden

Geen goedkope vulling!

Ringbandvulling of ringbandinterieurs zijn er in vele prijsklassen. De allergoedkoopste vullingen verkopen we niet. Dit papier is te dun, drukt door en is vaak niet verantwoord geproduceerd.

Aangezien de schoolosaurus niet houdt van ontbossing, milieuvervuiling en slechte arbeidsomstandigheden, ga je daarvoor maar lekker naar winkels die zich daar niet druk om maken! 

Wel voordelige ringbandvulling

Natuurlijk zijn er zat merken die geen milieuregels aan hun laars lappen. Goedkope vulling hebben we niet, maar wel voordelige mapvulling gelukkig wel.

Ringbandpapier informatie

Let bij het kopen van ringband papier vooral op de papierkwaliteit: de dikte en de witheid. Gelukkig kun je in onze webshop filteren op papierdikte en kwaliteit! Je kunt zelfs aanvinken of je ringbandinhoud wilt die beter voor het milieu is!

Geschikt voor hoeveel ringen?

Let ook even op voor hoeveel ringen de vulling geschikt is! Het meeste ringbandpapier is geschikt voor 2, 4 en 23 ringen tegelijkertijd. Maar... Soms is ringbandpapier ook alleen 4 gaats voorgeperforeerd, dat past dus niet in een 23r ringband!
Soms is het WEL 23 rings geperforeerd, maar zonder de brede gaten in het midden en past het dus NIET in 2 of 4 rings mappen.
Dit soort "geintjes" komen natuurlijk het meest voor bij de goedkoopste soorten, restpartijen of aktie producten van goedkope winkelketens. 

In principe is AL ONS ringbandpapier voor alle 3 soorten geschikt. Tenzij anders aangegeven!

Gelukkig kun je in onze webshop ook filteren voor welke map de betreffende inhoud geschikt is!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »