Terug

Kleurpotloden voor school

De beste kleurpotloden voor school kopen? Wij hebben ze! Gekleurde potloden van alle bekende merken.

Filters

Kleurpotloden voor school

Goede kleurpotloden werken het best. Daarom verkopen wij alleen maar de beste kleurpotloden. Dat zijn bijvoorbeeld potloden die een goede pigment afgifte hebben, je hoeft dan niet zo hard te drukken voor een mooie, dekkende kleur!

 

Veel kleurpotloden meenemen naar school?

Kies dan voor een ruimte besparende koker van Bruynzeel.

 

Hoeveel kleurpotloden moet ik meenemen naar school?

Niet op elke schoollijst uit het voortgezet onderwijs staat een exact aantal kleurpotloden vermeld. Je hoeft echt geen 36-delige kleurdoos mee. Als het aantal niet op de lijst staat, kom je vaak zelfs weg met alleen blauw en rood. Bijvoorbeeld voor wiskunde. In het tekenlokaal zijn de materialen die je moet gebruiken meestal wel aanwezig.

Ons advies: maximaal 12 gekleurde potloden mee naar school. I.v.m. ruimte, gewicht en de kans dat je dure kleurdoos makkelijk kapot kan gaan. Wil je meer omdat je ze thuis ook gebruikt? Neem dan 2 setjes. Goedkope potloden voor op school, en een grote, duurdere set voor thuis!

 

Bij twijfel, niet kopen maar vragen!

Je hoeft de 1e les echt niet meteen je kleurpotloden te gebruiken. Je kunt dus ook altijd even vragen aan de docenten. Bespaar je de aanschaf van een grote, dure set, als je alleen maar blauw en rood nodig hebt.

Meestal is een klein setje, van 6 potloden voldoende! 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »