Terug

Toebehoren voor je tablet of laptop

Sleeves en tassen en alles voor een betere ergonomie en werkhouding: dat voorkomt klachten!

Filters

Toebehoren voor je tablet of laptop

Compleet assortiment tablet en laptop toebehoren voor school

Zoek je een mooie tablethoes of cover voor je iPad die aansluit op de rest van je schoolspullen? Of ergonomische toebehoren om lichamelijke klachten te voorkomen, of helaas wat vaak voorkomt: te verhelpen. Van Powerbank, USB- verlengkabel tot muis; wij hebben alles in huis!

 

Het nut van een goede werkhouding en betere ergonomie.

Helaas wordt er vaak niet zoveel aandacht besteed aan een goede werkplek als je werkt op school achter je tablet of laptop. Dat is vreemd, want in het bedrijfsleven zijn er strenge regels omtrent ergonomie in je werkomgeving en hoe lang je bepaalde dingen mag doen. Dat moet ook wel, want door veelvuldig gebruik van laptop en tablet liggen er allerlei klachten op de loer. 

Waarom er op school dan vaak maar wat gedaan wordt is ons een raadsel, want daar zit je vaak heel lang te werken achter een scherm. 

Wat gaat er fout op school met laptop gebruik?

Nou, dat is soms schrikbarend veel. Vaak zitten kinderen te dicht op het scherm, staat het scherm te laag, zit men te lang achter het beeldscherm, wordt er alleen gebruik gemaakt van het touch pad en laptop keyboard, zonder muis of extern toetsenbord. Kortom, er worden helemaal geen ergonomische hulpmiddelen gebruikt.

Klachten door verkeerd laptop / beeldscherm gebruik. 

Wat we veel zien is dat het scherm te laag staat.

Wat is de beste kijkafstand voor een scherm?

De beste afstand tot je beeldscherm is minimaal 60cm. Op school zit je vaker dichter op je laptop, dat is slecht voor je ogen. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »