Terug

  • Binnen 24 uur verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Alle schoolspullen p/stuk en per kleur bestelbaar!

Over ons

De schoolosaurus is ontstaan uit het idee dat schoolspullen bestellen makkelijker, beter en leuker kan en moet!

Over de schoolosaurus

De schoolosaurus is een vriendelijke dino die schoolspullen verkoopt; alleen online. Hij houdt ervan dat foto's en beschrijvingen duidelijk zijn en zoekt dingen graag tot op de bodem uit voordat hij ze online zet.

Uit voorraad leverbaar

Alle artikelen op de shop zijn dan ook uit eigen voorraad leverbaar (tenzij even op) en hij heeft ze zelf in de handen, ehh klauwen gehad. Zo heeft hij kennis van zaken en weet hij waarover hij praat!

Duurzaam

Als dino moet je natuurlijk niet je eigen habitat vernietigen en draag je een extra steentje bij aan een duurzame samenleving. Zo hergebruikt hij al het verpakkingsmateriaal en als er wel nieuw verpakkingsmateriaal ingekocht moet worden, dan is dit gerecycled!

Als vervoerder kiest de schoolosaurus voor een vervoersbedrijf dat ook op grote schaal aan verduurzaming doet, zoals het volledig elektrisch bezorgen in Amsterdam.

Duurzame producten

Helaas worden de meeste spullen van de bekende grote merken niet duurzaam vervaardigt, maar je kunt in deze webshop wel een selectie maken op producten die ecologisch verantwoord geproduceerd worden. Daar worden we blij van!

Met de gruwelijke groeten, van de schoolosaurus!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »