Terug

Parker

Filters

Parker

Het merk Parker kennen we natuurlijk allemaal van de bekende "Parker pennen" wie wil daar nou niet mee schrijven? En dan bedoelen we natuurlijk de beroemde Jotter balpen. Dat is die degelijke balpen met metalen drukknop; waarvan de vulling het ook eeuwen lijkt te doen...

Die Jotter bestaat trouwens ook al een tijdje; namelijk sinds 1954! Tja, waarom zou je iets veranderen wat goed is? De schoolosaurus schrijft ook graag met deze pen en dankzij het metalen bovendeel gaat deze pen ook niet zo snel kapot in die grote dino klauwen van hem. Eigenlijk hoort in elk schooletui een Parker Jotter, als je het aan de schoolosaurus vraagt. 

Natuurlijk heeft Parker nog veel meer mooie schrijfwaren. Als je echt van schrijven houdt, of bijvoorbeeld wat aan je handschrift moet werken, dan hebben wij ook nog Parker vulpennen in het assortiment. Er schrijft natuurlijk niks zo mooi en lekker soepel als een goede vulpen.

En schrijven met een Parker vulpen is natuurlijk ook lekker duurzaam. Je gooit de pen immers niet weg als hij leeg is. Alleen een kleine plastic vulling, wat natuurlijk beter is dan een metalen vulling van een balpen in de kliko gooien.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »